AcasăNewsAfaceristul Georgica Cornu, trimis in judecata!

Afaceristul Georgica Cornu, trimis in judecata!

Procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism – Biroul Teritorial Mehedinti anunta trimiterea in judecata a afaceristului Georgica Cornu.

Cunoscutul om de afaceri este acuzat, in mod oficial, de constituirea unui grup infractional organizat, folosirea cu rea-credinta a bunurilor sau a creditului de care se bucura societatea intr-un scop contrar intereselor acesteia sau in folosul lui propriu ori pentru a favoriza o alta societate in care are interes direct sau indirect, delapidare in forma continuata si spalare de bani.

Alaturi de Cornu au mai fost trimisi in judecata si cativa dintre apropiatii sai, printre care Lucian Nicu Caraiman, Gheorghe Lazar Barbut, Viorica Maria Cozac si Ioan Popescu.

Oamenii legii sustin ca Georgica Cornu, in calitate de asociat al SC C&C MH CONFORT SRL, dar si de administrator al SC GORNO CG SRL a folosit cu rea-credinta bunurile societatii SC C&C MH CONFORT SRL intr-un scop contrar intereselor acesteia sau in folosul lui propriu, ori pentru a favoriza o alta societate in care avea interese directe sau indirecte (SC GORNO CG SRL) insusindu-si in interesul sau, trei bunuri imobile in valoare de 8.172.178,31 lei. De altfel, procurorii sustin ca acesta este prejudiciul pe care Georgica Cornu l-a creat doar prin delapidare.

Dosarul a fost trimis spre judecare Tribunalului Mehedinti, iar procurorii DIICOT au dispus masuri asiguratorii in vederea recuperarii prejudiciului.

author avatar
Cristi Ionita
133 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger