AcasăNewsAfaceristul Georgica Cornu, prezentat magistratilor cu propunere de arest preventiv

Afaceristul Georgica Cornu, prezentat magistratilor cu propunere de arest preventiv

Afaceristul Georgica Cornu a fost retinut, miercuri seara, de procurorii de la Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT).

Georgica Cornu este acuzat de constituirea unui grup infractional organizat, delapidare si spalare de bani, intr-un dosar in care se vorbeste de un prejudiciu de circa 12 milioane de lei.

Conform procurorilor, Georgica Cornu a initiat grupul infractional organizat in 2012. Doi dintre colaboratorii sai, de asemenea retinuti pentru 24 de ore, se ocupau cu scoaterea din patrimoniul SC C&C Confort SRL a unor bunuri libere de sarcini, pentru a impiedica executarea acestora, pentru ca mai apoi acestea sa fie trecute sub controlul lui Cornu, care le valorifica dupa bunul plac.

Bunurile, in valoare de 12 milioane de lei, erau trecute prin SC Gorno CG SRL, pentru ca apoi sa fie radiate si sa ajunga direct in proprietatea personala a lui Georgica Cornu.

Afaceristul si colaboratorii sai vor fi prezentati joi magistratilor de la Tribunalul Mehedinti cu propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile.

author avatar
Cristi Ionita
88 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger