AcasăNewsAfaceristul Florian Walter a murit la 56 de ani. 'Doliu in familia...

Afaceristul Florian Walter a murit la 56 de ani. ‘Doliu in familia „U”‘

Omul de afaceri al carui nume a fost cunoscut in lumea fotbalului autohton, fiind fost actionar la Dinamo si U Cluj, s-a stins din viata duminica seara, la Spitalul Floreasca.

Florian Walter fusese internat in urma cu cateva zile la unitatea medicala din Capitala, ca urmare a unui accident cerebral. Medicii au facut eforturi sa il ajute sa isi revina, insa, din pacate, organismul sau a cedat, seara trecuta, in jurul orei 22.

Walter avea 56 de ani.

Mesaje de regret

Printre primii care au transmis un mesaj dupa aflarea informatiei ca omul de afaceri a parasit aceasta lume s-au numarat cei de la Universitatea Cluj. Care, prin intermediul Facebook-ului, au transmis condoleante familiei Walter. „Doliu in familia „U”. Fostul presedinte si finantator al clubului nostru, Florian Walter, a decedat in aceasta seara. FC Universitatea Cluj este alaturi de familia indurerata, in aceste momente de mare tristete si durere. Dumnezeu sa il odihneasca in pace!”, au transmis cei de la „U”Cluj.

La randul sau, impresara Ana Maria Prodan Reghecampf, care a fost manager la echipa clujeana, a postat o fotografie pe o retea de socializare, in care apare alaturi de omul de afaceri si cateva cuvinte despre Florian Walter. „In inima mea o sa traiesti mereu asa razand si iubind viata enorm …te iubesc enorm FLORIAN WALTER!DUMNEZEU SA TE ASEZE UNDE ITI ESTE LOCUL , ACOLO LANGA EL ! ADIO OM BUN SI FRUMOS !”, a scris, intre altele, impresara pe instagram.

304 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger