AcasăNewsAfaceristul Dumitru Bucsaru, retinut pentru bancruta frauduloasa

Afaceristul Dumitru Bucsaru, retinut pentru bancruta frauduloasa

Omul de afaceri Dumitru Bucsaru, un apropiat al lui Traian Basescu si al Elenei Udrea, a fost retinut, ieri, fiind acuzat de bancruta frauduloasa.

Complexul imobiliar Green City i-a adus numai necazuri afaceristului Dumitru Bucsaru

Fostul patron al clubului Unirea Urziceni, Dumitru Bucsaru, a fost audiat la IPJ Ilfov si apoi retinut  in legatura cu un credit de 30 de milioane de euro luat pentru construirea complexului de locuinte Green City.

Prejudiciu de 1,5 milioane lei

Bucsaru este suspectat, alaturi de alte cinci persoane, si de distrugere, intrucat dupa intrarea in insolventa a societatii Green City, controlata de omul de afaceri, acesta ar fi luat din apartamentele din complexul imobiliar, care erau utilate complet, mobila si centralele termice, pentru a nu le preda lichidatorului juridicar, au spus sursele din randul anchetatorilor. „Din cercetari a reiesit ca, in perioada 2013-2014, persoanele in cauza ar fi contractat un credit bancar, in valoare de 30.000.000 de euro, pentru construirea unui complex de locuinte in localitatea 1 Decembrie, judetul Ilfov, iar dupa ce au intrat in insolventa, ar fi instrainat activele, prezentand evidente contabile nereale lichidatorului judiciar”, a precizat IPJ Ilfov. Prejudiciul produs in acest mod a fost estimat, pana in prezent, la 1,5 milioane de lei. Green City Construct este controlata de Dumitru Bucsaru si de fiica acestuia, Iuliana Zenaida Bucsaru, prin intermediul firmelor Valahorum, Perfect City si Comaico, potrivit datelor din 2011 de la Registrul Comertului.

author avatar
National
470 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger