AcasăNewsAfaceristul Dumitru Bucsaru ramane in arest la domiciliu

Afaceristul Dumitru Bucsaru ramane in arest la domiciliu

Magistratii de la Judecatoria Cornetu au decis, vineri seara, ca afaceristul Dumitru Bucsaru sa fie plasat in arest la domiciliu.

Bucsaru a fost retinut de procurori intr-un dosar in care este acuzat de bancruta frauduloasa si de distrugere. Procurorii l-au prezentat in fata magistratilor cu propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile, insa judecatorii au decis plasarea lui Bucsaru in arest la domiciliu.

Bucsaru este acuzat ca a contractat un credit bancar in valoare de 30 de milioane de euro, pentru construirea unui complex de locuinte, iar apoi a bagat societatea comerciala in insolventa.

De asemenea, Bucsaru este acuzat ca, aflat in insolventa, a instrainat activele si nu le-a predat lichidatorului. Desi fusese pus sechestru pe complexul de locuinte, acesta, insotit de mai multi acoliti, a mers si a scos mobila si centralele termice din incaperi, in speranta ca le va putea valorifica si isi va reduce din pierderi.

In urma cu mai multi ani, Bucsaru a fost acuzat ca a bagat in faliment clubul de fotbal Unirea Urziceni, echipa cu care a reusit sa castige campionatul national si pe care a dus-o pana in grupele UEFA Champions League.

author avatar
Cristi Ionita
210 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger