AcasăNewsAfaceristul Cristian Fughina, audiat de DIICOT

Afaceristul Cristian Fughina, audiat de DIICOT

sursa foto: gandul.info

Afaceristul Cristian Fughina, cel care a condus imperiul IT Ultra Pro Computers, este audiat de mai multe ore la sediul DIICOT Bucuresti.

sursa foto: gandul.info

Cristian Fughina si sotia acestuia, Alina Fughina, au ajuns la DIICOT Bucuresti, dupa ce oamenii legii au facut mai multe perchezitii atat la domiciliul celor doi, cat si la fostele sedii Ultra Pro Computers.

Conform digi24.ro, Cristian Fughina este acuzat ca a falimentat cu intentia firma Ultra Pro Computers si a comis mai multe infractiuni precum evaziune fiscala si spalare de bani.

Afaceristul este acuzat, printre altele, ca a prejudiciat statul cu circa 10 milioane de euro in urma procesului de spalare de bani, proces in care s-a folosit de mai multe off-shore-uri din strainatate.

Exista informatii conform carora Cristian Fughina a fost asistat in procesul de spalare de bani de celebrul consultant Laszlo Kiss, care a fost implicat si in scandalul Petrom Service.

De asemenea, se presupune ca Fughina a decis falimentarea controlata a companiei in special din cauza datoriilor de 3,5 milioane de euro pe care le avea la Banca Romaneasca.

author avatar
Cristi Ionita
356 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger