AcasăNewsAfaceristul Catalin Chelu, dat in urmarire nationala

Afaceristul Catalin Chelu, dat in urmarire nationala

(foto: gorjeanul.ro)

Condamnat la sase ani de inchisoare, pentru ca a incercat sa-l mituiasca pe chestorul-sef Dan Fatuloiu, afaceristul Catalin Chelu nu s-a predat fortelor de ordine.

(foto: gorjeanul.ro)

Chelu ar fi trebuit sa ajunga inca de luni in custodia politistilor de la IPJ Galati, dar nu s-a predat, astfel ca oamenii legii au emis un mandat de urmarire nationala.

Conform bursa.ro, Catalin Chelu este cautat in mai multe locuri din judet si din intreaga tara, unde s-ar fi putut ascunde. De asemenea, sunt cercetati mai multi oameni din anturajul lui Chelu care ar fi putut pune umarul la disparitia acestuia.

Exista deja voci care sustin ca afaceristul a fugit din tara. Oamenii legii sustin ca politia il va da, in curand, in urmarire internationala, urmand a fi emis un mandat european de arestare pe numele sau.

Sursa amintita precizeaza ca exista informatii conform carora Chelu ar fi ajuns in Republica Moldova, de unde ar fi primit ajutorul unor afaceristi basarabeni cu care avea relatii apropiate.

Catalin Chelu a fost condamnat la inchisoare pentru tentativa de mituire a chestorului-sef Dan Fatuloiu. Chelu i-ar fi promis acestuia din urma un milion de euro pentru a stopa prelucrarea datelor din mai multe dosare indreptate impotriva afaceristului.

author avatar
Cristi Ionita
317 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger