AcasăNewsAfaceristul Catalin Chelu a murit, la 47 de ani. Vestea, confirmata de...

Afaceristul Catalin Chelu a murit, la 47 de ani. Vestea, confirmata de familia acestuia

Informatia conform careia omul de afaceri galatean Catalin Chelu a murit face, de ore bune, inconjurul presei din Romania. Se pare ca afaceristul – care fusese dat in urmarire internationala in septembrie, dupa condamnarea sa la inchisoare cu executare –a pierit subit, la varsta de 47 de ani, rapus de probleme cardiace.

Chelu ar fi decedat luni dimineata, intr-o unitate medicala din Iordania, iar vestea a fost confirmata, pentru publicatia galateana Viata Libera, de catre membri ai familiei barbatului. Informatia privind decesul lui Catalin Chelu nu a fost confirmata, insa, de vreo autoritate din tara.

Sfarsitul afaceristului ar fi fost cauzat de o suferinta la inima. Sicriul cu trupul neinsufletit al omului de afaceri ar urma sa fie adus in tara in cursul zilei de miercuri.In toamna acestui an, afaceristul a fost condamnat, definitiv, de catre magistratii Curtii de Apel Bucuresti, la sase ani de detentie, cu executare, in dosarul cunoscut drept „mita la MAI”.  De altfel, dupa pronuntarea sentintei, Chelu fusese dat in urmarire internationala, dupa ce oamenii legii nu au mai dat de el in tara.

Sursa foto: cugetliber.ro

588 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger