AcasăNewsAfaceristul care a accidentat un politist de la Rutiera, dus din nou...

Afaceristul care a accidentat un politist de la Rutiera, dus din nou la audieri

Tanarul de orgine turca aflat la volanul masinii care l-a lovit violent, la inceputul lunii, pe agentul sef Ionescu, de la Politia Rutiera, a fost adus, luni, la audieri.

Afaceristul turc Abdullah Atas

Potrivit romaniatv.net, barbatul a fost adus din arestul preventiv – unde se afla de aproape doua saptamani – in fata procurorilor de la Parchetul Tribunalului Bucuresti. Totul pentru a discuta cu procurorii in ancheta demarata dupa accidentul in urma caruia politistul a ajuns pe un pat de spital, la Floreasca.

Este a doua oara cand barbatul care administreaza o afacere cu produse de iluminat a fost adus in fata oamenilor legii, pentru a da declaratii in legatura cu incidentul produs in noaptea de 2 august, in urma caruia agentul sef Gheorghe Ionescu se afla si acum internat la Floreasca, in stare grava.

Atas a fost arestat preventiv pe 3 august, la o zi de la drama pe care este acuzat ca a produs-o, odata ce a urcat baut la volan si a refuzat sa opreasca la semnalul omului legii, pe care apoi l-a lovit cu maisna si l-a tarat cateva sute de metri, inainte ca politistul sa cada pe caldaram si sa se loveasca la cap si sa sufere alte rani grave.

84 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger