AcasăNewsAfaceristul Boerica, prins in Italia si adus in tara

Afaceristul Boerica, prins in Italia si adus in tara

Dupa mai multi ani in care nu se mai stiuse nimic despre omul de afaceri, s-a aflat ca Genica Boerica a fost identificat in Italia. Dar si ca a fost adus in tara, in cursul noptii de luni spre marti, din cate au precizat reprezentantii Politiei Romane.

Fara sa dea publicitatii numele persoanei in cauza, oficialii IGPR precizeaza, intr-un comunicat facut public marti, faptul ca „o escorta a Politiei Romane a preluat din Italia si adus in tara un barbat urmarit la nivel international de autoritatile judiciare romane intrucat este condamnat la o pedeapsa cu inchisoarea de 10 ani si 3 luni pentru infractiuni de natura economica”, dupa ce acesta fusese depistat pe teritoriul statului amintit, in urma cu circa doua luni, mai exact pe 22 iunie. Mai precis, conform politistilor, afaceristul a fost localizat pe 22 iunie. Cum pe 16 august 2017, Curtea de Apel din Milano a decis predarea catre Romania, omul de afaceri craiovean a fost adus in tara.

Se mentioneaza faptul ca in cazul de fata s-a facut un schimb de informatii prin intermediul Biroului SIRENE.

Va amintim ca respectiva condamnare la care se face referire a fost pronuntata de Inalta Curte, in ianuarie 2014, la 10 ani si trei luni de detentie, fiind una definitiva.

108 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger