AcasăNewsAfaceristul Adrian Porumboiu, executat silit

Afaceristul Adrian Porumboiu, executat silit

Reprezentantii Administratiei Judetene a Finantelor Publice Vaslui anunta scoaterea la licitatie a mai multor proprietati detinute, pana de curand, de Adrian Porumboiu, prin intermediul Comguard SA.

Reprezentantii AJFP Vaslui au decis scoaterea la licitatie a proprietatilor respective, dupa ce membrii Comguard SA nu au respectat graficul de esalonare a platii datoriilor catre stat.

Conform incont.ro, reprezentantii AJFP Vaslui nu au dorit sa precizeze suma pe care cei de la Comguard SA o au de achitat. Cert este ca proprietatile scoase la licitatie sunt cotate la peste 1,5 milioane de lei, pret de pornire.

Pe 26 aprilie, doritorii sunt invitati sa se „bata” in oferte pentru Popasul Turistic „Dobrina” (pret de pornire 543.457 de lei), Restaurantul „Brodoc” (pret de pornire 100.728 de lei), o suprafata de 7.500 de metri patrati de padure in extravilanul localitatii Barnova, judetul Iasi (pret de pornire 645.858 lei) si 4.603 metri patrati de teren agricol al fermei Urlati (pret de pornire 245.002 lei).

author avatar
Cristi Ionita
1.221 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger