AcasăNewsAfaceristii din Cluj, Alba si Prahova, luati pe sus de oamenii legii

Afaceristii din Cluj, Alba si Prahova, luati pe sus de oamenii legii

Peste 200 de politisti si mai multi procurori au participat, sambata dimineata, la 47 de perchezitii efectuate in Cluj, Alba si Prahova.

Perchezitiile au avut loc atat la sediile unor firme, cat si la domiciliile unor afaceristi suspectati de evaziune fiscala.

Exista informatii ca mai multi afaceristi din judetele amintite au organizat un grup infractional specializat in evaziune fiscala. Barbatii achizitionau masini second-hand din spatiul intracomunitar si nu plateau TVA-ul aferent.

Se estimeaza ca afaceristii, care au si fost dusi la audieri, au prejudiciat bugetul de stat cu peste 10 milioane de euro.

Actiunea de sambata a fost una de amploare, la ea participand peste 200 de politisti de la investigatii criminale, investigarea fraudelor, politisti rutieri, criminalisti si luptatori ai structurii de actiuni speciale din cadrul Politiei Cluj.

Acestia au fost sprijiniti de politisti din Alba, Prahova, Maramures, Salaj, Mures, Bistrita-Nasaud si Satu Mare, precum si de peste 100 de jandarmi de la Gruparea Mobila Cluj-Napoca.

author avatar
Cristi Ionita
273 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger