AcasăNewsAfacerist TERORIZAT: "Avem doi criminali pe strada in Constanta. O sa-mi iau...

Afacerist TERORIZAT: „Avem doi criminali pe strada in Constanta. O sa-mi iau pistol”!

(foto: replicaonline.ro)

Barbatul pe care fosta sotie si amantul acesteia planuiau sa-l omoare, incercand sa tocmeasca asasini pentru a-l impusca, e terorizat la gandul ca cei doi sunt cercetati in libertate. Omul de afaceri din Constanta spune ca se teme pentru viata lui si ca nu intelege decizia instantei care a decis ca cei doi nu reprezinta un pericol public.

(foto: replicaonline.ro)

Cei doi acuzati ca au vrut sa-l omoare pe omul de afaceri Daniel Vadineanu, Liliana Vadineanu si Lucian Sasu, au fost prezentati instantei cu propunere de arestare, pentru instigare la omor calificat neurmata de executare, insa magistratii eu decis sa fie lasati in libertate. „Daca doamna judecator considera ca ei sunt doi oameni care nu prezinta un pericol public, as intreba-o daca dansa ar fi in locul meu, tot asa ar fi facut, ar fi dispus punerea lor in libertate? Atat vreau eu sa o intreb (…) Sincer sa fiu, imi este frica sa plec de la servici acum. Nu stiu ce-o sa fac, cred ca o sa-mi pun vesta antiglont, casca-n cap, o sa-mi iau un pistol, si o sa merg la doamna judecator si o s-o intreb daca-i place tinuta mea. Daca-i place, dam comanda si ne-mbracam toti la fel, ca avem doi criminali pe strada in Constanta„, a declarat barbatul, joi, potrivit replicaonline.ro.

Omul de afaceri e disperat si spune ca se gandeste cum sa se apere. „Sa vina doamna judecator sa ma pazeasca acum, ca nu stiu ce-o sa fac. Sa vina sa ma escorteze, ca imi e frica sa intru in scara blocului. Politia nu o sa-ti asigure niciodata paza si protectia, au alte treburi importante de facut. O sa fac demersurile sa-mi iau un permis de port-arma. Care era proba in urma careia sa-i inchida? Sa ma impuste in cap, nu?”, a mai sustinut Vadineanu, conform sursei citate.

author avatar
eNational
244 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger