AcasăNewsAfacerist si sotia sa, batuti cu ranga in propria casa

Afacerist si sotia sa, batuti cu ranga in propria casa

sursa foto: romaniatv.net

Incident incredibil petrecut, sambata seara, la Pitesti, unde un cunoscut afacerist local si sotia sa au fost batuti cu ranga in propria casa.

sursa foto: romaniatv.net

Cei doi au fost atacati de un tanar care a intrat peste ei cu scopul de a-i jefui. Agresorul avea o masca pe fata, a patruns in curtea vilei si a lovit-o pe femeie, care se afla pe terasa.

Victima a cazut secerata. Ulterior, agresorul a ajuns in dormitor, unde afaceristul se afla cu unul dintre copiii sai. Barbatul a fost lovit si el cu ranga la nivelul capului si a lesinat.

Micutul de numai sase ani a fugit disperat intr-o alta camera, unde bona era impreuna cu celalalt copil al familiei. Agresorul a pus mana pe cateva mii de euro si s-a facut nevazut.

Bona a sunat la 112, iar la fata locului si-au facut aparitia mai multe ambulante, dar si echipe de criminalisti. Oamenii legii au ridicat inregistrarile facute cu ajutorul sistemului video instalat pentru supraveghere si spera sa-l identifice rapid pe agresor.

Afaceristul si sotia sa au ajuns la spital in stare grava, iar femeia a fost transportata in noaptea de sambata spre duminica la un spital din Bucuresti, situatia sa fiind critica.

author avatar
Cristi Ionita
321 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger