AcasăNewsAfacerist român, asasinat în plină stradă, în Montreal. Bărbatul a fost ciuruit...

Afacerist român, asasinat în plină stradă, în Montreal. Bărbatul a fost ciuruit de gloanțe

tinel timuAfacerist român, asasinat în plină stradă, în Montreal. Bărbatul a fost ciuruit de gloanțe

Tinel Timu, un cunoscut dezvoltator imobiliar de origine română, a fost asasinat în plină stradă, aproape de locuinţa sa de lângă Montreal, Canada.

Omul de afaceri în vârstă de 61 de ani a fost lovit de cel puţin cinci gloanţe şi, deşi a fost transportat de urgenţă la spital, medicii nu au putut decât să constate decesul.

Tinel Timu, împușcat în apropiere de locuința sa

Ucigaşul a dispărut fără urmă iar poliţia consideră că asasinatul poate avea legătură cu crima organizată.

Atacul s-a produs puţin după ora 7 dimineaţa, pe strada unde locuia Tinel Timu, în oraşul Laval, vecin cu Montreal. O vecină spune că a văzut maşina în care s-ar fi putut afla ucigaşul.

„Am văzut o maşină albă care făcea mult zgomot, foarte mult zgomot, şi se îndepărta în viteză, pe stradă.”, spune martora, care a alertat imediat poliția.

Deocamdată, poliţia nu a dezvăluit care sunt pistele urmărite pentru a-l identifica pe asasinul omului de afaceri român.

Tinel Timu, un personaj controversat în Canada

Tinel Timu controla mai multe societăţi imobiliare și era considerat un om de afaceri de succes. În 2019, el afirma că deţine 700 de apartamente. Iar cu un an înainte fusese distins cu medalia Adunării Naţionale din provincia Quebec, care îl descria ca un „cetăţean pasionat” şi „un lider de excepţie”. Un complex sportiv condus de Tinel Timu găzduise, în 2015, o festivitate de ziua naţională a României.

Dar pe de altă parte, Timu era şi un personaj controversat. Era suspectat că a recurs la intermediari şi documente false în tranzacţii imobiliare. Anul trecut a fost chiar arestat, temporar, şi învinuit de mituirea unor funcţionari municipali. Într-un alt dosar, el a fost condamnat să plătească despăgubiri pentru că nu şi-ar fi respectat promisiunea de a achiziţiona o locuinţă de lux.

author avatar
Andreea Vlad
1.066 afisari

12 COMENTARII

  1. Era un interlop. Batea batranii canadieni si-i deposeda de case si terenuri. L-am avut in arest in 1998 ptr asa ceva si in Romania.

    • PAI SI E SINGURUL?????MAFIA CARPACI DE LA TIMISOARA…..CAMATARII DIN RAHOVA…MAFIOTII LUI GHITZA SEBASTIAN DIN PLOIESTI SI CRAIOVA…CATEVA EXEMPLE

        • ROMANIA A DEVENIT UN STAT MAFIOT…CONDUS DE TERORISTI SI IMPOSTORI CU DOCTORATE…GENERALI CUM E ONTANU…CARE NU ARE O ZI DE ARMATA……FALSIFICATORI DE DOCTORATE CUM E IZMENARUL OPREA GABRIEL…..TOTI SUNT CONDUSI DIN SPATER DE KOMINTERN

  2. Ultimele lui secunde: banii, ce fac cu banii?? Eu am bani, nu pot sa mor, cu ii las, cine ii ia, vreau sa traiesc ca mai am ceva de tepuit si vandut, mai are unu sa-mi dea bani!!!!

  3. Era jucator de jocuri de noroc si tragea la greu pe nas si a gresit si deranjat pe baietii de la Hell Angels

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger