AcasăNewsAfacerist din Bihor, trimis in judecata pentru evaziune fiscala

Afacerist din Bihor, trimis in judecata pentru evaziune fiscala

Politistii din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Bihor au finalizat cercetarile si au propus trimiterea in judecata a unui administrator de societati comerciale, banuit ca ar fi prejudiciat bugetul de stat cu peste 200.000 lei, prin evaziune fiscala.

La data de 10 iulie a.c., politistii de investigare a criminalitatii economice din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Bihor, in urma investigatiilor efectuate intr-o cauza penala, au finalizat cercetarile fata de un barbat de 48 de ani, din localitatea Stei, judetul Bihor, banuit de comiterea infractiunii de evaziune fiscala.

In fapt, barbatul este banuit ca, in perioada 2010 – 2012, in calitate de administrator al doua societati comerciale, nu ar fi inregistrat in evidentele contabile operatiunile comerciale efectuate.

Prejudiciul total cauzat astfel bugetului consolidat al statului este estimat la 204.423 de lei, constand in neplata TVA si a impozitului pe profit.

Politistii au finalizat cercetarile si au inaintat dosarul la Parchetul de pe langa Tribunalul Bihor, cu propunere de trimitere in judecata a celui in cauza.

author avatar
Cristi Ionita
259 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger