AcasăNewsAfacerist de notorietate în România, fost socru al unui deputat, găsit carbonizat...

Afacerist de notorietate în România, fost socru al unui deputat, găsit carbonizat în maşina lui, în parcarea unui supermarket! (VIDEO)

explozieAfacerist de notorietate în România, fost socru al unui deputat, găsit carbonizat în maşina lui, în parcarea unui supermarket!

Tragedie la Arad! Un om de afaceri cunoscut în ţara noastră, fost socru al unui deputat, a murit ars în propria mașină, în parcarea unui supermarket.

Victima se numeşte Ioan Crișan şi avea 66 de ani. A fost tatăl Laurei Bîlcea, fosta soție a deputatului Sergiu Bîlcea. Se pare că afaceristul s-a urcat în mașină, sâmbătă dimineaţă, după ora 7.00, după ce și-a băut cafeaua în zonă, iar, când a pornit, mașina a explodat.

Ce a anunţat Poliţia?

În această dimineaţă în jurul orei 7, am fost sesizaţi prin apel 112, despre faptul că în parcarea unui supermarket din municipiul Arad s-a produs o explozie la un autoturism”, au transmis, sâmbătă, reprezentanţii Poliţiei Judeţene Arad.

Acolo au ajuns poliţiştii şi un echipaj de pompieri, care au constatat că este vorba de despre un autoturism incendiat, iar în interior se afla un bărbat decedat.

Explozia a fost atât de puternică, încât multe geamuri de la etajul 1 al unui bloc din apropiere s-au spart din cauza suflului exploziei. În acest caz se fac cercetări pentru a se stabili împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

Pompierii au intervenit şi ei rapid pentru a stinge focul de la mașină.

”Autoturismul ardea generalizat la sosirea primelor echipaje, a fost stins în primele 15 minute. După stingere, în interior s-a găsit o victimă, posibil bărbat”, a spus George Pleșca, de la ISU Arad, la postul Antena 3.

author avatar
Andrei Ștefan
620 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger