AcasăNewsAfacerist argesean, gasit cu gatul taiat intr-o cabana abandonata

Afacerist argesean, gasit cu gatul taiat intr-o cabana abandonata

Un barbat in varsta de 44 de ani, despre care familia nu mai stia nimic de cateva zeci de ore, a fost gasit in incinta unei constructii parasite, din Carpatii Meridionali.

Argeseanul a fost gasit cu o taietura in zona gatului si a fost transportat de urgenta, in stare grava, la spital, potrivit vestic.ro. Cum langa trupul barbatului a fost gasit si un cutit plin de sange, se banuieste ca acela ar fi obiectul care i-a provocat leziunile severe.

Apropiatii il cautau inca de marti dupa-amiaza pe argeseanul despre care nici la acest moment nu se stie din ce motiv a ajuns cu masina la respectiva cabana din muntii Iezer-Papusa. Omul are o spalatorie in Campulung, iar autoturismul pe care il conducea in ziua disparitiei a fost descoperit in apropierea construcitie in incinta careia zacea afaceristul.

Deocamdata nu se cunosc exact cauzele care l-au adus pe barbatul din Arges in stare grava pe un pat de spital. Anchetatorii iau in calcul toate pistele posibile, neexcluzand nici varianta ca victima sa isi fi provocat singur rana, manat de ganduri negre.

Sursa foto: livearad.ro

388 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger