AcasăNewsAfacerile chinezilor, clonate de catre romani!

Afacerile chinezilor, clonate de catre romani!

Chinezariile de contrabanda patrund in Uniunea Europeana prin Portul Constanta

In sfarsit, au descoperit si mai-marii de la Directia Antifrauda ceea ce stia toata lumea! Si anume ca, fara nici cel mai mic dubiu, cea mai mare „oaza” de evaziune fiscala din Romania se gaseste la „Dragonul Rosu”, imensul complex unde de atitia ani se deruleaza combinatiile cu chinezarii.

Chinezariile de contrabanda patrund in Uniunea Europeana prin Portul Constanta

Astfel ca, incercand o demonstratie de forta fara precedent, conducerea ANAF a decretat declansarea „asaltului” asupra „Dragonului Rosu”, complex ce urmeaza sa fie controlat in fiecare zi, de acum pana la Sarbatorile de iarna, de sute de inspectori Antifrauda, multi dintre ei detasati din tara. Desigur, intentia este una onorabila, numai ca daca nu se actioneaza pe aceeasi „linie operativa” si in Portul Constanta, „poarta” de intrare a marfurilor de contrabanda din China in Uniunea Europeana, toate eforturile sunt sortite esecului inca de la inceput. Asta, desigur, daca se intentioneaza cu adevarat stoparea acestui fenomen evazionist generalizat.

Culmea tupeului

Inspectorii de la Antifrauda au dat iama in „Dragonul Rosu”

De-a lungul anilor, mai multe anchete care avansasera „periculos” de mult si care vizau retelele prin care marfa de contrabanda din China ajungea in Portul Constanta si de aici in magazinele de la periferia Capitalei au fost stopate brusc, ceea ce a intarit legenda ca nimeni nu se poate atinge de „Dragonul Rosu”. Si chiar daca acum cei de la Antifrauda fac pe durii, sunt destui cei din sistem care isi pastreaza o buna doza de pesimism cu privire la actiunea ANAF de starpire a evaziunii cu „chinezarii”. Pana atunci insa, dupa cum sustin sursele noastre, ne-am putea simti razbunati, mai in gluma, mai in serios, ca unii sefi romani ai firmelor chinezesti au ajuns sa cloneze afacerile asiaticilor, cum s-ar parea sa fie si in cazul China Shipping. Cert este insa ca, dincolo de atingerea acestei adevarate „culmi a tupeului”, operatiunea ANAF din „Dragonul Rosu” nu are sorti de izbanda daca nu este sustinuta de o operatiune asemanatoare si la celalalt „capat al firului”.

author avatar
National
649 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger