AcasăNewsAfaceri cu cele sfinte: troita – marca inregistrata!

Afaceri cu cele sfinte: troita – marca inregistrata!

Troita a fost inregistrata la OSIM

Un barbat din judetul Arges care a facut o gramada de bani pe spatele fetitei sale bolnave de leucemie a trecut de cateva zile la afaceri cu troite. El a inregistrat un asemenea monument la OSIM, pentru a putea face profit de pe urma lui.

Troita a fost inregistrata la OSIM

Cornel Fuiorea, din comuna argeseana Vedea, a devenit celebru in urma cu doi ani, cand s-a dus la inmormantarea Madalinei Manole ca sa stranga bani, in cadrul unei campanii umanitare.

Era vorba despre fetita lui, Loredana, care avea nevoie de 150.000 de euro pentru un transplant de maduva.

Cornel Fuiorea detine drepturi depline asupra imaginii monumentului

In plina campanie, Fuiorea si-a schimbat masina. Loganul lui era vechi, avea deja trei ani, asa ca si-a luat Skoda Octavia noua. „Lumea crede ca m-am pricopsit pe boala copilului… In afara de faptul ca mi-am cumparat masina noua, pentru ca nu aveam cu ce sa ma misc, alte lucruri pentru mine nu mi-am luat”, a declarat Fuiorea.

Sute de oameni au sarit in ajutorul Loredanei Fuiorea, care avea nevoie de un transplant de maduva

Surse din cadrul Primariei Vedea au declarat zilele trecute pentru „National” ca fiica lui Fuiorea este acum mai bine, operatia a fost un real succes si ca Loredana s-a intors, la inceputul acestui an, la scoala.

A inregistrat monumentul la OSIM

Saptamana trecuta, Cornel Fuiorea a inaugurat in judetul Arges un monument. Numai ca, spre deosebire de bunii crestini care ridica troite fara a se lauda cu faptele lor, Fuiorea a vazut in monument o sursa de venit. El l-a inregistrat la Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci (OSIM) si plateste taxe pentru a detine drepturi depline asupra imaginii troitei. Altfel spus, cu certificatul de la OSIM in buzunar, Fuiorea poate cere oricand bani de la cei care vor sa fotografieze monumentul sau i-ar putea da in judecata, pentru despagubiri,  pe cei care au folosit imaginea troitei in scopuri publicitare.

author avatar
Narcis Voica
1.359 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger