AcasăNewsAfacerea care l-a doborât pe Nuțu Cămătaru. "Gaura" e de 100.000 de...

Afacerea care l-a doborât pe Nuțu Cămătaru. „Gaura” e de 100.000 de lei

Dezvăluiri șocante: Nuțu Cămătaru, mason! Frate de lojă cu judecătorul din dosarul său!

Nuțu Cămătaru, un „jucător” de temut în lumea interlopă a Bucureştiului, pretinde că s-a retras din „activitatea” ce l-a făcut celebru, reorientându-se către afaceri „curate”.

Una dintre aceste îndeletniciri este spălătoria auto „NTU Self Wash”, care se află la marginea proprietății de 45.000 de metri pătrați, pe care fostul lider al lumii interlope o deține în Ferentari.

A ajuns la datorii de 108.002 lei

Societatea și-a făcut public bilanțul pentru anul 2022, de unde rezultă că familia Balint a avut o cifră de afaceri de 19.963 de lei și un profit zero. Față de anul precedent Nuțu Business SRL a ajuns la datorii de 108.002 lei, iar activele imobilizate au crescut la 93.620 de lei.

La capitolul ”capitaluri proprii”, firma stă destul de prost, cu un bilanț negativ de -14.183 de lei, scrie fanatik.ro.

Ce afaceri mai conduce Nuțu Cămătaru?

Pe numele lui real Ion Balint, bărbatul a deschis, în noiembrie 2020, societatea Nuțu Business SRL, care are ca principal obiect de activitate ”întreținerea și repararea autovehiculelor”.

O altă firmă la care Nuțu Cămătatu este asociat este Cezy Line SRL, având ca obiect de activitate ”comerț cu amănuntul în magazine nespecializate de produse alimentare, băuturi și tutun”.

author avatar
Andrei Ștefan
10.416 afisari

8 COMENTARII

  1. MĂI FRAȚILOR! DAR CE AVEȚI TOȚI CU NUȚU CĂMĂTARU?
    PRIN SPATE-PE LA COLȚURI TOȚI AVEȚI UN TUPEU DE „MAHALA”! AȘ VREA SĂ VA VĂD…CÂȚI DINTRE VOI ARE CURAJUL SĂ ÎI SPUNĂ FAȚĂ ÎN FAȚĂ LUI NUȚU SAU LUI SILE CEEA CE COMENTAȚI VOI AICI PE REȚELELE SOCIALE?
    PUN PARIU PE CÂT VREȚI VOI….NICIUNUL! BRAVO LOR! BRAVO NUȚU! FIECARE SE DESCURCĂ CUM POATE! ȘI ÎNCĂ CEVA…OMUL NUȚU CĂMĂTARU A PLĂTIT PENTRU GREȘELILE SALE! NIMENI ȘI NIMIC ÎN LUMEA ASTA NU VĂ DĂ DREPTUL SĂ ÎL JUDECAȚI!
    SPER CĂ M-AM FĂCUT ÎNȚELES-NU AM VRUT ȘI NICI NU VREAU CA CINEVA SĂ SE SIMTĂ JIGNIT-DAR EU CRED CĂ FIECARE AR TREBUI SĂ VADĂ NU PAIUL DIN OCHIUL CELUI LALT CI MAI ÎNTÂI
    „BÂRNA ” DIN OCHIUL LUI!
    ONORE ȘI RESPECT
    TUTUROR CELOR CE ȘTIU SĂ FIE OAMENI ADEVĂRAȚI!
    DIN CATANIA-SICILIA-ITALIA-VALI BIZĂU SĂCEANU ‘( VASILE BIZĂU)
    O4 MAI 2023
    TANTISSIMI SALUTI A TUTTI VOI DA PARTE MIA-VALENTINO(V.B.)

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Programul Gabrielei Firea pentru Primăria Capitalei. Aeroport în sudul Bucureștiului și dezvoltarea/extinderea rețelei de metrou, printre promisiuni

Senatorul Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Generală a Bucureștiului și-a prezentat Programul de guvernare locală 2024 – 2028. Candidatul PSD își propune să...

Imagini incredibile cu rapperul american Sean Diddy când îşi bate iubita cu sălbăticie pe holurile unui hotel (VIDEO)

Cassie Ventura, fosta iubită a lui Sean Diddy, i-a intentat proces artistului și-l acuză, printre altele, de viol. O înregistrare video din 2016 îl...
proger