AcasăNewsAeroportul Otopeni: Un avion cu 141 de pasageri la bord a ratat...

Aeroportul Otopeni: Un avion cu 141 de pasageri la bord a ratat aterizarea!

(foto: ziarelive.ro)

Alerta pe Aeroportul Otopeni! Un avion cu 141 de pasageri la bord, care venea de la Tel Aviv, a ratat, miercuri seara, aterizarea pe Aeroportul Henri Coanda, din cauza unei defectiuni tehnice. Aeronava a ajuns pe pista, in siguranta, la a doua incercare, dupa ce a survolat aeroportul circa 40 de minute.

(foto: ziarelive.ro)

Cursa care venea de la Tel Aviv, Israel, ar fi trebuit sa aterizeze pe Aeroportul Otopeni la 20.37, insa a ratat aterizarea din cauza unor defectiuni tehnice la flapsuri (componente situate pe aripi, care maresc portanta si reduc viteza de aterizare – n.r.), potrivit RealitateaTV. Pilotii aeronavei cu 141 de pasageri la bord au incercat o aterizare fortata, iar la orele 21.11 avionul a ajuns in siguranta pe pista.

„In clipa in care vine la aterizare, avionul scoate flapsurile. Acest avion are ceva probleme la flapsuri. A incercat sa le scoata, nu a reusit, iar in momentul de fata vine la aterizare cu flapsurile nescoase, avand, astfel, o viteza mai mare la aterizare decat viteza normala. Nu a solicitat asistenta suplimentara la sol”, a explicat directorul ROMATSA, Bogdan Donciu.

Dupa anuntarea problemelor tehnice ale avionului, la aeroport au fost trimise mai multe autospeciale si ambulante, fara sa fie, insa, necesara interventia acestora.

573 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger