AcasăNewsAeroportul Heathrow, inchis din cauza unui incendiu suspect

Aeroportul Heathrow, inchis din cauza unui incendiu suspect

Zeci de mii de calatori au trecut, vineri seara, prin momente extrem de dificile, dupa ce Aeroportul Heathrow, din Londra, a fost inchis, timp de doua ore.

Reprezentantii aeroportului au solicitat interventia Politiei Metropolitana, dupa ce un incendiu suspect a fost descoperit la un avion Boeing.

Focul a fost descoperit la o aeronava Ethiopian Airlines ce se afla intr-o zona de parcare si in care nu se afla vreun pasager.

Cu toate acestea, fortele de ordine au luat masurile necesare pentru a evita orice pericol sau surpriza neplacuta.

Aeroportul a fost inchis pentru circa doua ore si numeroase zboruri au fost date peste cap, primele estimari aratand ca cel putin 50.000 de persoane au avut de suferit.

Foarte probabil, aeronava s-a aprins din cauza unui scurt-circuit produs la baterii. In luna ianuarie a acestui an, 50 de aeronave similare au fost oprite la sol din cauza problemelor la baterii.

Conform rtv.net, Boeing a schimbat bateriile la toate aeronavele Dreamliner, dar se pare fara folos.

sursa foto: Sky News

author avatar
Cristi Ionita
150 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger