AcasăNewsPrincipalul aeroport din capitala Ciprului, evacuat dupa o amenintare cu bomba

Principalul aeroport din capitala Ciprului, evacuat dupa o amenintare cu bomba

Cu doar cateva zeci de ore inainte ca vicepresedintele american Joe Biden sa ajunga in Cipru, in cadrul unei vizite oficiale pe care o va intreprinde la plecarea de la Bucuresti, autoritatile din Larnaca au decis evacuarea principalului aeroport din capitala statului, dupa ce a fost primita o amenintare cu bomba.

Odata ce un telefon a anuntat posibilul pericol, specialistii in situatii de urgenta au intervenit. O prima masura luata pana cand perimetrul avea sa fie cercetat si eventualul pericol eliminat, a fost aceea a evacuarii terminalelor. Conform presei locale, alarma a fost data la scurta vreme dupa ce un apel telefonic anuntase plasarea, intr-o toaleta din interiorul aeroportului din Larnaca, a unui dispozitiv explozibil.

La fata locului au sosit de urgenta echipe speciale de pirotehnisti, care au luat la puricat incinta aeroportului. In cele din urma, oficialii au anuntat, potrivit Cyprus Mail, ca a fost vorba despre o alarma falsa. Urmeaza acum ca anchetatorii ciprioti sa dea de urma apelantului, pentru ca acesta sa raspunda pentru ca a pus pe jar, fara motiv, autoritatile locale.

Sursa foto: larnaca-airport.info

619 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger