AcasăNewsAdriean Videanu primeste despagubiri din partea statului roman

Adriean Videanu primeste despagubiri din partea statului roman

Adriean Videanu, fostul ministru al Economiei, se pregateste sa incaseze un cec baban din partea autoritatilor.

Reprezentantii Ministerului Transporturilor au decis sa largeasca centura Capitalei la patru benzi si pun la bataie aproximativ 10 milioane de euro pentru a-i despagubi pe cei prin ale caror proprietati va trece soseaua.

Unul dintre proprietarii de terenuri care va fi imbogatit de stat este Adriean Videanu, fostul ministru al Economiei. Videanu va ceda o parte din terenul pe care se afla sediul central al societatii comerciale pe care o conduce, Titan Mar.

In schimbul terenului, Videanu se va alege cu circa 65.000 de euro. Totusi, trebuie precizat ca fostul ministru al Economiei este departe de a fi un campion al despagubirilor in acest dosar.

Ion Bogaciu, fost candidat din partea PDL la alegerile parlamentare, va ceda un teren de 600 de metri patrati din Afumati si va primi la schimb aproape un milion de euro.

Videanu primeste bani de la stat in ciuda faptului ca se afla sub control judiciar in dosarul „Bica” in care este acuzat de complicitate la abuz in serviciu. Ba chiar fostul ministru al Economiei a petrecut cateva zile si in arest preventiv din cauza implicarii sale in dosarul amintit.

author avatar
Cristi Ionita
514 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger