AcasăNewsAdriean Videanu a scapat de controlul judiciar. Fostul ministru este un om...

Adriean Videanu a scapat de controlul judiciar. Fostul ministru este un om liber!

Acuzat de complicitate la abuz in serviciu in dosarul „Bica 2”, Adriean Videanu, fostul ministru al Economiei, a avut mari probleme din cauza unei decizii luate de magistratii de la Inalta Curte de Casatie si Justitie.

Plasat sub control judiciar de la inceputul lunii februarie, Videanu, detinatorul unei celebre fabrici de marmura, a avut interdictia de a parasi tara si a ratat astfel posibilitatea de a participa la mai multe targuri de profil din strainatate, unde ar fi putut incheia afaceri pe bani seriosi.

Astfel, fabrica lui Videanu a luat-o pe un trend descendent, iar fostul ministru al Economiei a ajuns sa aiba probleme din puncte de vedere financiar.

Totusi, marti dimineata, Videanu a fost instiintat ca a scapat de masura controlului judiciar astfel ca poate face orice pentru a-si revitaliza afacerea.

Pe 18 iunie, magistratii de la Inalta Curte de Casatie si Justitie au decis ca masura sa fie revocata si cum procurorii de la Directia Nationala Anticoruptie nu au reusit sa depuna o contestatie in timp util, marti dimineata s-a stabilit ca revocarea controlului judiciar sa fie o decizie definitiva, astfel ca Adriean Videanu a redevenit un om liber.

author avatar
Cristi Ionita
117 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger