AcasăNewsAdriana Saftoiu: USL s-a nascut din interes

Adriana Saftoiu: USL s-a nascut din interes

Adriana Saftoiu recunoaste ca USL a aparut din interes, iar “amorul” va rezista cata vreme PSD si PNL cred ca doar impreuna pot ajunge la putere.

Adriana Saftoiu nu-si face iluzii nici cu prezentul si nici cu viitorul USL-ului in special si al politicii dambovitene in general

Adversar declarat al aliantei cu PSD, Adriana Saftoiu nu-si face iluzii cu privire la o apropiere reala a celor doua mari partide din opozitie: “USL nu s-a constituit din dragoste, ci din necesitate. Cat timp va exista necesitatea si convingerea ca asa se poate ajunge la guvernare, va rezista”. Ceea ce inseamna ca la baza marii Uniuni stau doar ambitiile pesedistilor si liberalilor morti sa revina la putere, deci USL risca sa-si dea duhul la orice sondaj serios nefavorabil actualei opozitii. Saftoiu nu poate garanta nici ca, odata ajunse impreuna la guvernare, PSD si PNL vor reusi sa depaseasca barierele care le separa si “sa functioneze in interesul cetatenilor”: “Orice raspuns as da acum ar fi nesigur”. Lucida, Adriana Saftoiu nu se lasa pacalita nici de spoiala de democratie intinsa peste Romania in cele doua decenii postdecembriste.  Dimpotriva, ea recunoaste ca Parlamentul nostru dambovitean joaca un rol de “institutie butaforica”: “Din pacate, nu in Parlament se fac legi sau se fac dezbateri pe teme importante. Parlamentul e decorul pentru a sustine ca in Romania e democratie”.

Victor Ponta si Crin Antonescu s-au lasat logoditi cu sila

Saftoiu nu asteapta prea multe nici de la viitor, din moment ce afirma apasat ca intr-o tara saraca, asa ca a noastra, alegerile sunt castigate de “cel care are forta financiara”. “Tara saraca, vot fraudat!”, conchide amar parlamentarul PNL.

Politicienii se cumpara ca la piata

Ca in politica romaneasca totul este de vanzare o confirma Radu Tarle, presedintele Consiliului Judetean Bihor. Liberal cu acte-n regula pana ieri, Tarle tocmai a anuntat ca trece la PDL (partidul care l-a exclus in 2007!), pe motiv ca  “banii ii da puterea, nu opozitia”. Enunt corect si, chiar daca Tarlea precizeaza ca este vorba despre banii necesari extinderii si modernizarii aeroportului din Oradea, este limpede ca tot interesul personal poarta fesul actualului sef al CJ, din moment ce respectivul stie ca o asemenea realizare ii poate aduce un nou mandat.

author avatar
Simona Badulescu
543 afisari

1 COMENTARIU

  1. Cum a ajuns acest specimen in politica ..decat prin golaneala basesciana….culme a tupeului si nesimtirii in politica aceasta duduie,roasa de invidia succesurilor unei alte nesimtite-elena udrea-isi cam permite pote prea multe….imi dau seama ce beneficii vom avea inlocuind-o pe excroaca tiganca cu acesta balabustra…dac o vom vota…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger