AcasăNewsAdrian Severin, la un pas de eliberarea conditionata

Adrian Severin, la un pas de eliberarea conditionata

UPDATE: Judecatoria Sectorului 5 a admis cererea adresata de Severin, ceea ce inseamna ca fostul europarlamentar a facut un pas catre eliberarea conditionata. Spunem un pas in conditiile in care, nefiind definitiva aceasta decizie a instantei, fostul ministru mai are de asteptat pana a afla daca procurorii o vor contesta si, in cazul in care acest lucru se va intampla, care anume va fi hotararea definitiva a magistratilor.

Fostul oficial guvernamental, aflat la momentul de fata in regim privativ de libertate, cere instantei sa fie eliberat conditionat.

Concret, avocatul lui Adrian Severin a depus o solicitare din partea clientului sau. Se invoca, printre altele, faptul ca fostul politician a executat o treime din pedeapsa decisa de magistrati. Se asteapta, in prima faza, o decizie de la Judecatoria Sectorului 5.

Acuzat de procurori de trafic de influenta, fostul europarlamentar si, totodata, ex-ministru de Externe, a primit, in noiembrie 2016, o pedeapsa de patru ani de inchisoare. Cum decizia Curtii Supreme de la acea data a fost definitiva, Severin (63 de ani) a ajuns in spatele gratiilor.

author avatar
Cristina Stefan
142 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger