AcasăNewsAdrian Sarbu, pradat de hoti sub ochii politistilor

Adrian Sarbu, pradat de hoti sub ochii politistilor

Incident incredibil petrecut, miercuri seara, in arestul Politiei Capitalei.

„Mogulul” Adrian Sarbu a parasit miercuri, pentru cateva ore, arestul Politiei Capitalei. Proprietarul Mediafax Group a ajuns in fata magistratilor de la Inalta Curte de Casatie si Justitie, unde s-a judecat cererea acestuia de inlocuire a arestului preventiv cu arestul la domiciliu.

In tot acest timp, celula in care acesta sta, in arestul Politiei Capitalei, a fost pradata de un tanar care ulterior a fost transportat la Penitenciarul Rahova.

Profitand de lipsa lui Sarbu, tanarul a furat din bunurile acestuia doua costume de firma. Afaceristul i-a instiintat pe oamenii de ordine de lipsa celor doua costume in momentul in care s-a intors in celula.

Din primele informatii reiese ca tanarul nu este la prima lovitura de acest gen. Acesta a vrut sa-i fure si televizorul lui Alin Cocos, fiul lui Dorin Cocos.

Acuzat de instigare la evaziune fiscala, spalare de bani si instigare la delapidare, Adrian Sarbu va ramane dupa gratii, magistratii de la Inalta Curte de Casatie si Justitie respingand solicitarea acestuia de a fi plasat in arest la domiciliu.

Oamenii legii se tem ca, daca va fi lasat liber, Sarbu ii va putea influenta pe cei implicati in dosarul sau.

author avatar
Cristi Ionita
610 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger