AcasăNewsAdrian Sarbu, la un pas de poarta RCS

Adrian Sarbu, la un pas de poarta RCS

In urma cu aproape sapte saptamani, „National” dezvaluia ca marele boss al Pro TV, Adrian Sarbu, a fost debarcat cu maximum de discretie din fruntea Central European Media Enterprises (CME), compania care detine trustul MediaPro.

Adrian Sarbu se pregateste de lovitura vietii

Acum, mai mult ca niciodata, angajarea unui nou contract este iminenta, spun sursele noastre. Iata cum Sarbu bate palma cu Zoltan Teszari, patronul cablistilor RCS&RDS. Si, cum nu va pleca cu mana goala, Adrian Sarbu va trage dupa el si o echipa formata din Rafaelle Marinescu (Senior Copywriter), Nicoleta Birta (Senior Copywriter), Razvan Atanasescu (sales Director MediaPro Magic), Costica Iacobescu (Channel Manager MTV) si  Dominic Vartosu (Senior Art). „Spalarea la fata”, cum se vorbeste pe holurile marca PRO, se va face prin firma Catincai Marinescu, director de marketing la Pro TV, „Red Umbrella”, apoi va urma marsul catre RCS&RDS.

Pentru a fi sigur ca Sarbu nu va refuza postul oferit, Zoltan Teszari, miliardarul care detine imperiul RCS&RDS si Digi i-a facut acestuia o oferta de nerefuzat: actiuni la televiziunile care emit deja (Digi 24, Digi regionale – Brasov, Constanta, Craiova, Iasi, Oradea, Timisoara, Digi Life, Digi World, Digi Film si Digi Sport) si la o alta, care va fi infiintata in curand si care se pregateste sa ingenuncheze ProTV-ul. Imposibil nu ar fi, spun sursele noastre, mai ales ca in stand by sunt armate de vedete care au ridicat serios ratingul in perioada de glorie a trustului, dar si alte vedete si vedetute de la posturile locale. Pana la urma, plecarea lui Sarbu era mai mult decat previzibila, din moment ce profitul scazuse cu 60%, iar cota de piata se redusese cu 11,8%.

author avatar
Valentin Boeru
1.513 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger