AcasăNewsAdrian Sarbu, audiat la Curtea de Apel Bucuresti. Procurorii vor sa-l tina...

Adrian Sarbu, audiat la Curtea de Apel Bucuresti. Procurorii vor sa-l tina dupa gratii!

Arestat preventiv de aproximativ o luna, afaceristul Adrian Sarbu, patronul Mediafax Group, va afla daca ramane in arest preventiv sau paraseste inchisoarea.

Acuzat de evaziune fiscala si spalare de bani, Sarbu a fost adus, marti, in fata magistratilor de la Curtea de Apel Bucuresti, unde se judeca prelungirea mandatului de arest preventiv.

Sarbu isi va prezenta in fata magistratilor pledoaria cu ajutorul careia spera sa scape de arestul preventiv, avocatii sai facand deja o solicitare pentru schimbarea arestului preventiv in arest la domiciliu sau eliberare sub control judiciar.

In schimb, procurorii de la Parchetul General sustin ca Sarbu ar trebui sa ramana dupa gratii pentru a nu influenta celelalte personaje implicate in dosar.

Patronul Mediafax Group este acuzat ca i-a determinat pe mai multi dintre angajatii sai sa puna umarul la realizarea unui grup infractional organizat. Conform procurorilor, Sarbu i-a convins pe angajatii sai sa infiinteze mai multe firme fantoma cu ajutorul carora se spalau bani, iar patronul Mediafax Group se sustragea de la plata taxelor catre statul roman.

Adrian Sarbu este acuzat ca prin actiunile sale a prejudiciat statul roman cu peste 4 milioane de euro.

author avatar
Cristi Ionita
132 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger