AcasăNewsAdrian Nastase, vizitat de familie la penitenciar, de ziua de nastere

Adrian Nastase, vizitat de familie la penitenciar, de ziua de nastere

Duminica, in ziua in care fostul premier implineste 64 de ani, sotia si cei doi fii l-au vizitat pe Adrian Nastase la Penitenciarul Jilava.

Dana Nastase, dar si Mihnea si Andrei, mezinul si fiul cel mare al fostului prim-ministru, au stat in jur de doua ore impreuna cu sarbatoritul zilei, caruia i-au adus cadouri, dar si mai multe mesaje si urari transmise de oameni din tara si strainatate, prin intermediul internetului, si pe care apropiatii le-au printat, in asa fel incat sa ajunga la Adrian Nastase.

Ar mai fi de spus faptul ca sotia fostului premier, Dana Nastase, a tinut sa precizeze ca ea si copiii au vrut sa fie alaturi de Adrian Nastase, de ziua de nastere, dar ca nu se pune problema sa-l sarbatoreasca, urmand ca acest lucru sa se intample in clipa in care acesta va ajunge acasa, in mijlocul familiei. „Ne-am intalnit, ne-am povestit fiecare zi ce facem acasa. De data asta am venit cu liste intregi de mesaje pentru el (…) Am fost in vizita de ziua lui, vom sarbatori acasa”, a marturisit Dana Nastase.

Si cei doi fii ai fostului premier au stat pentru scurta vreme de vorba cu jurnalistii. In timp ce fiul cel mic a declarat ca i-a adus in dar tatalui sau o carte, Andrei, baiatul cel mare al familiei le-a spus ziaristilor ca „nimeni n-ar trebui sa treaca prin astfel de momente”, de genul celor prin care trec apropiatii lui Adrian Nastase.

223 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger