AcasăNewsAdrian Nastase, verdict din ferma: "E o atmosfera gri. Acum se judeca...

Adrian Nastase, verdict din ferma: „E o atmosfera gri. Acum se judeca recoltele din politica”

sursa foto: nastase.wordpress.com

Aflat la ferma sa de la Cornu, fostul premier Adrian Nastase a vorbit despre ultimele evenimente din politica romaneasca si internationala.

sursa foto: nastase.wordpress.com

Printre altele, Nastase a dorit sa evidentieze incercarea lui Traian Basescu, fostul presedinte al Romaniei, de a reveni in politica.

„A venit, dintr-o data, toamna. La Cornu, cerul e acoperit si ploua. O atmosfera gri. Acum se judeca recoltele. Si in politica, probabil. De cand nu mai e presedinte, Basescu e suparat pe ambasadorii straini care se pronunta in legatura cu justitia din Romania. In schimb, va deveni, in curand, membru (al PMP), in ciuda celor care ar dori ca el sa nu revina in politica, infrumusetand-o”, a scris Adrian Nastase pe blogul sau personal.

Fostul premier al Romaniei este dezamagit de situatia din Romania, „unde continua violurile si accidentele de masina”, dar este incantat de modul in care autoritatile au actionat in problema refugiatilor.

„Romania a avut o idee de geniu: a aratat corturile in care vor sta refugiatii nostri la iarna. Ar trebui sa fii nebun sa vii din tarile calde sa ingheti in ele. Asa incat s-ar putea sa ne rugam de unii dintre ei sa vina sa completeze cotele”, a scris Nastase.
Fostul premier anunta ca „alegerile PSD, care vor avea loc in curand, se vor face pe o formula moderna, utilizata de Partidul Socialist Francez si de Partidul Muncii din Israel. Insa nu cred ca este suficient timp pentru pregatirea lor in aceasta modalitate”.

author avatar
Cristi Ionita
608 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger