AcasăNewsADRIAN NASTASE va fi operat joi dimineata, dupa tentativa de sinucidere -...

ADRIAN NASTASE va fi operat joi dimineata, dupa tentativa de sinucidere – VIDEO

(foto: captura Realitatea TV)

Starea lui ADRIAN NASTASE va fi reevaluata joi dimineata, inainte ca medicii sa il supuna pe fostul premier unei operatii. Fostul premier a ajuns la spital cu rani in zona gatului, dupa ce s-a impuscat. In cursul noptii trecute, Nastase a fost tinut la terapie intensiva, la Spitalul de Urgenta, dupa tentativa de sinucidere.

(foto: captura Realitatea TV)

Medicul Serban Bradisteanu a decalarat, in cursul noptii de miercuri spre joi, ca starea lui Nastase este stabila si ca va fi reevaluat in cursul diminetii. „Va fi operat. Deocamdata este pe tratamentul de baza pentru mentinerea functiilor vitate. E la terapie intensiva si tinut sub observatie”, a spus medicul Bradisteanu, de la Spitalul de Urgenta Floreasca, unde a fost transportat Adrian Nastase dupa ce s-a impuscat.

Potrivit lui Bradisteanu, Nastase are „mai multe plagi impuscate” in zona gatului, dar nu a putut spune daca a fost vorba de un glont sau de mai multe.

La randul sau, profesorul Ioan Lascar, de la acelasi spital, a declarat ca Adrian Nastase era constient la internare. „Urmeaza, pe parcursul diminetii, sa reevaluam starea pacientului si sa luam o decizie. Pacientul era constient la internare. La modul general, pot sa va spun ca in astfel de situatii aplicam un protocol specific. O toaleta chirurgicala a plagii, indepartarea tesutului deteriorat”, a spus Ioan Lascar, potrivit rtv.net.

Adrian Nastase a fost dus de urgenta la Spitalul Floreasca, miercuri noapte, cu o ambulanta, dupa ce a incercat sa se sinucida in locuinta sa din Zambaccian, dupa ce la usa lui au sosit oamenii legii cu mandatul de arestare, dupa ce fostul premier a fost condamnat la doi ani de inchisoare in dosarul „Trofeul calitatii”. Potrivit autoritatilor, Adrian Nastase ar fi incercat sa se impuște in cap, insa glontul a fost deviat de unul dintre agentii aflati in casa acestuia.

[youtube]goOh5RcDTR8[/youtube]

422 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger