AcasăNewsAdrian Nastase, un Moby Dick de Rahova

Adrian Nastase, un Moby Dick de Rahova

Andrei si Mihnea Nastase, alaturi mereu de tatal lor, Adrian Nastase

Comparat de avocati cu Antoine de Saint-Exupery si de colegii de partid cu Mihai Viteazu, fostul premier Adrian Nastase a fost asemanat de fiul sau, Andrei, cu balena Moby Dick.

Andrei si Mihnea Nastase, alaturi mereu de tatal lor, Adrian Nastase

Inainte sa-si viziteze parintele la Penitenciarul Rahova, Andrei Nastase a simtit nevoia sa astearna cateva ganduri pe Facebook. In mesajul cu pricina fiul politicianului face o comparatie intre tatal sau si Moby Dick.

„Sunt multe motivele pentru care, avand in vedere drama pe care o traim, imi vine in minte romanul Moby Dick, de Herman Melville. Sunt prezenti toti… marinarii, capitanul si mai ales dusmanul… Moby Dick. Parintele meu nu este un personaj de roman! Nu presedintele Basescu, nici alte caractere de pe corabia acestuia nu vor putea micsora statura politica si umana a tatalui meu! (…) Predat de curand, nu pe tava ci pe targa (o mica adaptare istorica) tatal meu continua sa-si infrunte urmaritorii. De ce?! Pentru ca nu ei, ci istoria este cea care ii va conferi statutul… trofeu sau Adrian Nastase”, a notat Andrei Nastase pe pagina de socializare.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
904 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger