AcasăNewsADRIAN NASTASE, tentativa de sinucidere: Procurorii au deschis o ancheta si au...

ADRIAN NASTASE, tentativa de sinucidere: Procurorii au deschis o ancheta si au ridicat arma din casa acestuia din Zambaccian

Adrian Nastase a fost transportat la Spitalul Floreasca, dupa tenttiva de sinucidere (foto: captura RealitateaTV)

Dupa tentativa de sinucidere a lui Adrian Nastase, Parchetul Instantei Supreme a deschis o ancheta, fiind ridicate, miercuri noapte, mai multe probe din casa din Zambaccian a fostului premier, printre acestea si arma cu care acesta s-a impuscat, un revolver.

Adrian Nastase a fost transportat la Spitalul Floreasca, dupa tenttiva de sinucidere (foto: captura RealitateaTV)

Procurorii au facut fotografii si au ridicat probe de la resedinta lui Adrian Nastase, la scurt timp dupa ce acesta a incercat sa se sinucida, miercuri seara. „A fost ridicat si o arma de foc, care era detinuta in mod legal. Este revolver”, a precizat procurorul sef Valentin Horia Selaru. „Este foarte probabil sa se fi tras un singur foc de arma. Proiectilul a fost gast la fata locului”, a mai declarat acesta.

In acest caz a fost deschisa o ancheta. „Pe rolul Sectiei de urmarire penala si criminalistica din cadrul Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie s-a constituit o cauza, avand ca obiect incidentul petrecut in seara zilei de 20.06.2012, cu ocazia executarii mandatului privind executarea pedepsei privative de libertate a inchisorii aplicata numitului NASTASE ADRIAN.

Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie a fost sesizat de organele de politie, iar din primele date comunicate a rezultat ca ar fi existat o tentativa de suicid a numitului  NASTASE ADRIAN. La fata locului s-a deplasat o echipa operativa condusa de procurorul sef al Sectiei de urmarire penala si criminalistica din cadrul Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie pentru efectuarea cercetarilor”, se arata intr-un comunicat al Ministerului Pulic.

Adrian Nastase a ajuns in cursul noptii de miercuri spre joi la Spitalul Floreasca, cu plagi impuscate in zona gatului, dupa o tentativa de sinucidere. Fostul premier va fi operat in cursul acestei dimineti, au anuntat medicii Spitalului de Urgenta.

ADRIAN NASTASE va fi operat joi dimineata, dupa tentativa de sinucidere – VIDEO

[youtube]OBfX9_Uj4gA[/youtube]

author avatar
Cristina Stefan
226 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger