AcasăNewsAdrian Nastase: "Se darama multe dintre lucrurile in care am crezut"

Adrian Nastase: „Se darama multe dintre lucrurile in care am crezut”

Au trecut trei ani de cand Adrian Nastase a incercat sa-si puna capat zilelor, iar fostul premier este dezamagit de modul in care au evoluat lucrurile in Romania.

Condamnat la doi ani de inchisoare cu executare, in 2012, Adrian Nastase a vrut sa-si puna capat zilelor, inainte de a fi incatusat. Fostul premier a vrut sa se impuste in cap, dar intr-un gest extrem a evitat de putin sinuciderea.

Intr-un mesaj postat pe blogul sau personal, Nastase spune ca este dezamagit de modul in care au evoluat lucrurile in Romania si se intreaba „cine va beneficia, in final, de pe urma acestei isterii publice a arestarilor si condamnarilor?”.

„Privesc in jur si vad cum se darama multe dintre lucrurile in care am crezut. Nu inteleg rosturile actuale ale guvernarii, ale politicii, vanatoarea mediatica dupa infractori. In numele unor principii inalte, apar conditiile unui statut colonial”, este mesajul transmis de Adrian Nastase.

Fostul premier tinde sa-i dea dreptate fostului presedinte, Traian Basescu, cel care spunea ca „cine sapa groapa altuia, cade singur in ea”, dar considera ca „raspunsurile de la multe intrebari le vom afla peste ani, cand vom examina, din nou, ponderea capitalului strain in economia romaneasca”.

author avatar
Cristi Ionita
335 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger