AcasăNewsAdrian Nastase, salvat de unul dintre politistii veniti sa-l duca la arest!...

Adrian Nastase, salvat de unul dintre politistii veniti sa-l duca la arest! -FOTO

(fot: rtv.net)

Adrian Nastase a fost salvat chiar de unul dintre cei doi politisti veniti, miercuri, sa il duca la arest, dupa ce Instanta Suprema l-a condamnat la doi ani de inchisoare cu executare. Omul legii avea urme de sange pe tricou, in momentul in care a iesit din casa fostului premier.

(foto: Romania TV)

In momentul in care Adrian Nastase ar fi vrut sa se impuste in cap cu un revolver pe care il avea in casa, unul dintre cei doi politisti a intervenind, incercand sa-i ia arma, iar glontul l-a lovit pe fostul prim-ministru in zona gatului, potrivit rtv.net.

Dupa ce a parasit locuinta lui Adrian Nastase, unul dintre oamenii legii sositi sa aduca mandatul emis pe numele demnitarului avea urme de sange pe tricoul alb pe care il purta, dand de inteles ca acesta ar fi cel care a interveni pentru a-l impiedica pe fostul premier sa se sinucida.

Medicul Ioan Lascar, despre operatia lui Adrian Nastase: Nu au fost leziuni vitale. Pacientul a fost norocos

Operatia la care a fost supus Adrian Nastase s-a incheiat

Adrian Nastase a fost operat, joi dimineata, la Spitalul de Urgenta Floreasca din Capitala, unde a fost adus dupa ce s-a impuscat. Medicul Ioan Lascar a declarat ca interventia a decurs normal, ca pacientul nu a avut leziuni vitale si ca fostul premier va mai avea nevoie de ingrijiri circa 14 zile.

1.043 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger