AcasăNewsAdrian Nastase ramane la Spitalul Floreasca

Adrian Nastase ramane la Spitalul Floreasca

Decizia in cazul transferarii fostului premier la spitalul penitenciarului Rahova a fost amanata. Medici cer un raport medico – legal care sa stabileasca starea de sanatate a lui Adrian Nastase.

Adrian Nastase, fost premier al Romaniei, va ramane la Spitalul Floreasca, unde a fost internat dupa tentativa de suicid de miercuri.

Potrivit RTV, decizia a fost luata de catre medicii care il ingrijesc, acestia cerand un raport medico-legal care sa stabileasca daca este, sa nu, apt de transfer catre spitalul penitenciarului Rahova.

Astfel, acestia au amanat cererea politistilor care au inaintat, luni dimineata, o hartie prin care cereau informatii privitoare la starea lui de sanatate astfel incat sa-l poata transfera la penitenciar, unde are de ispasit o pedeapsa de doi ani de inchisoare.

Fostul premier a fost condamnat, pe 20 iunie, la doi ani de inchisoare cu executare, in dosarul „Trofeul Calitatii”. La auzul vestii Adrian Nastase a incercat sa se sinucida, prin impuscare, insa a fost salvat in ultimul moment de catre un politist, fiind transportat de urgenta la spital.

author avatar
Ionut Zgimbau
190 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger