AcasăNewsAdrian Năstase, premoniții pentru anul 2024. "Vizita lui Ciolacu în SUA, necesară,...

Adrian Năstase, premoniții pentru anul 2024. „Vizita lui Ciolacu în SUA, necesară, dar nu suficientă”

Adrian Năstase, premoniții pentru anul 2024. "Vizita lui Ciolacu în SUA, necesară, dar nu suficientă"Adrian Năstase, premoniții pentru anul 2024. "Vizita lui Ciolacu în SUA, necesară, dar nu suficientă"/ Sursa FOTO: capital.ro

Fostul premier Adrian Năstase a făcut un rezumat al viziunii sale despre cum va arăta scena politica în anul electoral 2024.

Discuția a început de la un sondaj realizat de CURS, care arată că 31% dintre bucureșteni preferă PSD ca soluție la alegerile locale.

Cum vede Năstase cursa prezidențială

Fostul lider al social-democraților, Adrian Năstase, a vorbit și despre potențialele candidaturi la postul de președinte ale lui Marcel Ciolacu, respectiv Mircea Geoană.

„Deocamdată, mai avem aproape un an până la alegerile locale. Vor fi, probabil, în septembrie. Deci, va conta foarte mult guvernarea.

Sunt atâtea teme delicate. Pensionarii probabil că vor fi mulțumiți o vreme, dar încep (să se manifeste) alte categorii care vor fi nemulțumite. Se vor schimba opțiunile de vot”, a declarat Năstase.

Năstase: „Vizita lui Ciolacu în SUA, necesară, dar nu suficientă”

„Eu cred că o vizită în Statele Unite pentru Ciolacu era necesară, deși trebuie să adaug că nu este suficientă pentru câștigarea unor eventuale alegeri. Din informațiile mele, (ambasadorul Muraru,n.r.) s-a opus vizitei lui Ciolacu în Statele Unite, spunând că nu este oportună.

Probabil că Iohannis își pregătea o eventuală vizită pentru ultimul an de mandat în Statele Unite și nu puteau avea loc două vizite din România într-o perioadă scurtă, în Statele Unite.Eu cred că Ciolacu a forțat pe o altă filieră, pe o variantă de lobby, mai curând instituțional, al unor specialiști, al unor experți din Statele Unite.

A făcut vizita și sigur că l-a pus pe săracul ambasador într-o situație neplăcută. Iar el, după aceea, a mers în continuare la Departamentul de Stat și în alte părți, criticând reprezentanții ‘clicii roșii’ care sunt în continuare la conducere în România. Lucrurile astea nu se fac”, a spus Năstase.

„Lui Mircea Geoană îi va fi greu să meargă la PSD să ceară sprijin”

Fostul premier a fost solicitat să comenteze și o eventuală candidatură prezidențială a lui Mircea Geoană.

El și-a bazat comentariile pe o carte scrisă de Geoană.

„Ce m-a mirat în această carte – ‘Bătălia pentru viitorul României’ – este că el n-a menționat o singură dată PSD-ul. Deci, cred că va fi foarte greu (ca Mircea Geoană) să meargă după aceea la PSD, să spună ‘sprijiniți-mă’. În carte, el vorbește de o candidatură independentă”, a subliniat Adrian Năstase.

CITEȘTE ȘI 

Adrian Năstase a calculat ce şanse are Mircea Geoană la alegerile prezidenţiale 2024. Concluzia: surprinzătoare

 

author avatar
Mihail Ioan
1.045 afisari

7 COMENTARII

  1. Ăsta mai lipsea din piesajul politicii românești,groparul economie ,alogenul trădător nastase

  2. Indiferent cine castiga , abia dupa aia te cheama americanii si te convertesc cum vor ei , pina atunci nu au nevoie sa se bage , degeaba se duc la lins clante .

  3. Oare cu cea greșit această biata țară , ca să fie condusă de hiene din ăstea,lepre și trădători

  4. adrian nascase a modificat durata mandatului pt.presedintia Romaniei de la 4 la 5 ani sperind ca el o sa iasa presedinte. Apoi a iesit betivul baseschior tradator al intereselor romanilor, doua mandate! Apoi ghinion! alte 2 mandate sassu escursionist pe banii nostrii de la buget coane Fanica! Acum vine si ne minte ca nu el a modificat legea ci Iorgovan-care e mort si nu mai poate vb.! Sa ne spuna ca la ordinul lui nascase a facut asta!

  5. Bă(și)năstase ăsta sau asta ! Tu ai fost primul care ai nascut un ponta! Ce mult ne ai lipsit! Ce ti mai face buba?

  6. -vizita in SUA,
    WC public,
    nu e necesar cu vazelină….

    ( ă e copy-paste
    si provine exact de aici,
    „Bă(și)năstase ăsta sau asta ! Tu ai fost primul”)

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger