AcasăNewsAdrian Nastase, la un pas de poarta penitenciarului

Adrian Nastase, la un pas de poarta penitenciarului

Trecut. Adrian Nastase, pe vremea cand era socotit lider politic de frunte

Adrian Nastase este inca un om liber, iar incarcerarea lui depinde de medicii de la Floreasca. Acestia vor decide daca fostul premier poate fi transferat la spitalul penitenciarului Rahova.

Trecut. Adrian Nastase, pe vremea cand era socotit lider politic de frunte

Inca de vineri, Politia a solicitat, in scris, Spitalului Floreasca date despre starea de sanatate a lui Adrian Nastase. Conform oficialilor Spitalului, solicitarea a ajuns insa dupa ora 17.00, prea tarziu pentru a putea fi inregistrata. Ca urmare, problema punerii in executare a mandatului in cazul fostului premier a fost amanata pe timpul week-end-ului. Astazi insa, ca urmare a reluarii procedurilor de catre Politie, o comisie medicala multidisciplinara (din care vor face parte Serban Bradisteanu si Ioan Lascar, doctorii care l-au operat pe Adrian Nastase, in urma incercarii de suicid) va evalua starea de sanatate a fostului premier.

Prezent. Adrian Nastase, intr-o postura nevisata nici macar de dusmani

In functie de verdictul comisiei, Nastase va putea fi transferat la spitalul penitenciarului Rahova, eveniment posibil sa aiba loc chiar astazi. Dupa ce Politia a precizat ca Adrian Nastase nu are calitatea de detinut, nefiind incheiat procesul verbal de incarcerare, avocatii fostului lider al PSD au anuntat, ieri, ca vor schimba cererea de suspendare a pedepsei deja depusa, cu una de amanare.

[poll id=”288″]

author avatar
Simona Badulescu
276 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger