AcasăNewsAdrian Nastase, la ICCJ pentru un nou termen in dosarul Zambaccian

Adrian Nastase, la ICCJ pentru un nou termen in dosarul Zambaccian

Adrian Nastase si sotia acestuia, insotiti de fiul lor cel mare, Andrei, au venit luni dimineata la Inalta Curte de Casatie si Justitie. Fostul premier si Dana Nastase il vor intalni pe cel care i-a turnat la DNA, Ioan Paun. Acesta din urma a declarat ca a fost santajat.

Inainte de a intra la audieri, Adrian Nastase a declarat ca starea de spirit a familiei sale nu este una foarte buna.

„Sper ca in curand si dosarul acesta sa se incheie cu bine. Cred ca sunt multe alte lucruri mai importante de rezolvat in tara. Cred ca si pentru voi, jurnalistii, este stresant sa fiti aici la Inalta Curte. Si pentru cineva care nu are foarte multa activitate publica si nici nu a venit de 200 de ori, cum am venit eu in acesti ani, nu este placut.

Dupa 8-9 ani de hartuiala permanenta, asta inseamna, in primul rand, presiune asupra familiei. Starea de spirit nu poate fi foarte buna”, a spus Adrian Nastase, scrie Romania TV.

Fostul premier a fost condamnat la trei ani de inchisoare cu suspendare pentru santaj, fiind achitat pentru luare de mita. Si sotia sa, Dana Nastase, a fost condamnata la aceeasi pedeapsa si achitata pentru complicitate la luare de mita.

author avatar
Anca Murgoci
206 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger