AcasăNewsAdrian Nastase la ICCJ! Acesta cere schimbarea unui judecator in dosarul "Zambaccian"

Adrian Nastase la ICCJ! Acesta cere schimbarea unui judecator in dosarul „Zambaccian”

Adrian Nastase si-a luat familia si s-a prezentat la Inalta Curte de Casatie si Justitie pentru un nou termen in dosarul „Zambaccian” – care a fost solutionat de instanta de fond cu cate trei ani de inchisoare cu suspendare. Decizia pe care a primit-o a fost atacata de procurori si astfel, o sentinta definitiva va fi data de cinci judecatori ai ICCJ.

Politicianul care a venit luni dimineata insostit si de cei doi fii ai sai, Andrei si Mihnea, a spus ca spera ca lucrurile sa se incheie cat mai repede posibil si sa se termine cu bine.

Dupa ce sedinta a inceput, Adrian Nastase a cerut schimbarea din dosarul „Zambaccian” a judecatoarei Ioana Bogdan pe motiv ca aceasta a fost consiliera lui Daniel Morar, fostul sef DNA. De asemenea, avocatul politicianului a spus ca aceasta nici macar nu ar avea statut de judecator.

In anul 2012, trei judecatori de la Curtea suprema l-au condamnat pe Adrian Nastase la trei ani de inchisoare cu suspendare pentru santaj si l-au  achitat pentru infractiunea de luare de mita, arata Romania TV.

author avatar
Anca Murgoci
160 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger