AcasăNewsAdrian Nastase: In inchisoare e ca intr-un cantonament

Adrian Nastase: In inchisoare e ca intr-un cantonament

(foto: antena3.ro)

Fostul prim mininstru Adrian Nastase, aflat in dupa gratii pentru trafic de influenta, a postat un nou mesaj pe blogul sau personal, anuntand ca, pentru el, inchisoarea e ca „un fel de cantonament”.

(foto: antena3.ro)

La aproape doua luni dupa ce a fost condamnat la doi ani de inchisoare in dosarul „Trofeul Calitatii”, fostul demnitar Adrian Nastase a postat, un mesaj pe blogul, anuntand ca citeste mult si se pregateste pentru un studiu, pentru el viata in Penitenciarul Jilava fiind un fel de „cantonament”.

„Dragi prieteni, va multumesc pentru comentarii si pentru mesajele de incurajare. Le-am citit cu mare atentie – ca de obicei – si cu multa bucurie. Aflati despre mine ca citesc mult si ca pregatesc un studiu despre formula optima de reprezentare a Romaniei la Uniunea Europeana. Ma consider intr-un fel de cantonament…”, a scris fostul prim ministru, in timpul in care se afla in Penitenciarul Jilava.

Acesta nu este primul mesaj postat de Adrian Nastase din „cantonament”, fostul demnitar anuntand in urma cu  cinci zile ca „eliminarea” lui din societate nu poate fi „atinsa”.

„Acum, instalat in spatiul de 4 m² <<rezervat>> mie, fara ostilitate, la celebrul penitenciar Jilava, prin respectarea tuturor regulilor, vreau sa-mi demonstrez, in primul rand mie, ca obiectivul celor care si-au dorit <<eliminarea mea din societate>>, nu poate fi atins, libertatea insemnand si (sau, poate, in primul rand) o chestiune interioara bazata pe ganduri si pe sentimente”, a scris acesta pe blogul personal.

author avatar
Ionut Zgimbau
297 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger