Cauta

ADRIAN NASTASE, externat de la Spitalul Floreasca. Fostul premier va fi dus la Spitalul Penitenciar Rahova

ADRIAN NASTASE a fost externat, marti in jurul orelor 22, de la Spitalul de Urgenta Floreasca, unde a fost internat dupa s-a impuscat, incercand sa se sinucida. Fostul premier va fi transportat, cu o ambulanta, la Spitalul Penitenciar Rahova.

Adrian Nastase, externat de la Spitalul Floreasca (foto: captura Romania TV)

Adrian Nastase a fost externat de la Floreasca, dupa ce medicii de la Spitalul de Urgenta au semnat transferul. Fostul prim-ministru a fost scos din Spitalul Floreasca pe targa si a fost dus intr-o ambulanta. Adrian Nastase va fi transportat cu o ambulanta catre Spitalul Penitenciarului Rahova, potrivit unor surse.

La Spitalul Floreasca au sosit, marti seara, mai multi politisti, imbracati in civil, dar si o masina de la Institutul de Medicina Legala.

Tribunalul Bucuresti a decis, marti, ca nu exista niciun impediment in punerea in executare a mandatului emis pe numele lui Adrian Nastase. „Astazi Tribunalul Bucuresti a raspuns unei solicitari adresata de Politie. Judecatorul a decis ca nu exista un impediment si ca este necesara punerea in executare a mandatului. Solutia nu este definitiva, este supusa recursului in termen de 10 zile. Solutia poate fi atacata atat de condamnat, cat si de Parchet”, a declarat presedintele Tribunalului Bucuresti (TB).

Tribunalul Bucuresti a judecat astazi solicitarea Inspectoratului General al Politiei Romane (IGPR) prin care institutia cere lamuriri instantei in legatura cu procedurile care trebuie urmate privind punerea in aplicare a mandatului de executare emis pe numele lui Adrian Nastase. Fostul premier Adrian Nastase s-a impuscat in gat, miercuri noapte, la cateva ore dupa ce a fost condamnat la doi ani cu executare in dosarul „Trofeul Calitatii”. Dupa ce a incercat sa se sinucida, Nastase a fost dus cu o ambulanta la Spitalul Floreasca, unde, joi dimineata, a fost supus unei interventii chirurgicale.

Ultimele stiri

  • A 12-a arestare în cazul atentatului de la Moscova
  • Ceasul celui mai bogat pasager de pe Titanic, vândut cu peste 1 milion de euro
  • Eșec de proporții: consolidarea clădirilor, pusă pe pauză de Nicușor Dan
  • Doi angajaţi ai unei bănci din România, acuzaţi că i-au sustras unui client de 64 ani suma de 140.000 de euro. Cum au acţionat
  • Ce amendă rişti să încasezi dacă faci grătar pe balcon, de 1 Mai. Autorităţile au tras un semnal de alarmă
  • Anunţ despre pensiile românilor, înainte de Paştele 2024. Răsturnare de situaţie. Când vin banii. Ce a transmis Poşta Română
  • Marcel Ciolacu a răspuns printr-un atac la Mircea Geoană când a fost întrebat dacă va candida la alegerile prezidenţiale 2024
  • Pelerinaj de Florii 2024 la București. Care va traseul procesiunii. Trafic restricţionat în Capitală
  • O stradă din Cluj-Napoca a dispărut peste noapte! Trafic restricţionat din cauza unei alunecări de teren (FOTO)
  • Pericol cu peştele din magazine, înainte de Florii 2024! Ce au descoperit inspectorii sanitari
  • Exit mobile version