AcasăNewsADRIAN NASTASE, externat de la Spitalul Floreasca. Fostul premier va fi dus...

ADRIAN NASTASE, externat de la Spitalul Floreasca. Fostul premier va fi dus la Spitalul Penitenciar Rahova

Adrian Nastase, externat de la Spitalul Floreasca (foto: captura Romania TV)

ADRIAN NASTASE a fost externat, marti in jurul orelor 22, de la Spitalul de Urgenta Floreasca, unde a fost internat dupa s-a impuscat, incercand sa se sinucida. Fostul premier va fi transportat, cu o ambulanta, la Spitalul Penitenciar Rahova.

Adrian Nastase, externat de la Spitalul Floreasca (foto: captura Romania TV)

Adrian Nastase a fost externat de la Floreasca, dupa ce medicii de la Spitalul de Urgenta au semnat transferul. Fostul prim-ministru a fost scos din Spitalul Floreasca pe targa si a fost dus intr-o ambulanta. Adrian Nastase va fi transportat cu o ambulanta catre Spitalul Penitenciarului Rahova, potrivit unor surse.

La Spitalul Floreasca au sosit, marti seara, mai multi politisti, imbracati in civil, dar si o masina de la Institutul de Medicina Legala.

Tribunalul Bucuresti a decis, marti, ca nu exista niciun impediment in punerea in executare a mandatului emis pe numele lui Adrian Nastase. „Astazi Tribunalul Bucuresti a raspuns unei solicitari adresata de Politie. Judecatorul a decis ca nu exista un impediment si ca este necesara punerea in executare a mandatului. Solutia nu este definitiva, este supusa recursului in termen de 10 zile. Solutia poate fi atacata atat de condamnat, cat si de Parchet”, a declarat presedintele Tribunalului Bucuresti (TB).

Tribunalul Bucuresti a judecat astazi solicitarea Inspectoratului General al Politiei Romane (IGPR) prin care institutia cere lamuriri instantei in legatura cu procedurile care trebuie urmate privind punerea in aplicare a mandatului de executare emis pe numele lui Adrian Nastase. Fostul premier Adrian Nastase s-a impuscat in gat, miercuri noapte, la cateva ore dupa ce a fost condamnat la doi ani cu executare in dosarul „Trofeul Calitatii”. Dupa ce a incercat sa se sinucida, Nastase a fost dus cu o ambulanta la Spitalul Floreasca, unde, joi dimineata, a fost supus unei interventii chirurgicale.

404 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger