AcasăNewsAdrian Nastase, cazat la Terapie Intensiva, alaturi de alt detinut

Adrian Nastase, cazat la Terapie Intensiva, alaturi de alt detinut

(foto: captura rtv)

Fostul premier a ajuns, marti seara, la Spitalul Penitenciarului Rahova unde a fost cazat la Terapie Intensiva, alaturi de alt detinut.

(foto: captura rtv)

Adrian Nastase a fost transferat, marti seara, de la Spitalul Floreasca la Spitalul Penitenciarului Rahova, unde a fost cazad la sectia de Terapie Intensiva, alaturi de un detinut. Fostul premier, condamnat pentru acte de coruptie, sta intr-o camera prevazuta cu doua paturi si grup sanitar propriu.

„Este cazat in sectia A.T.I., cu o alta persoana privata de libertate, intr-o camera prevazuta cu doua paturi si grup sanitar propriu.”, se arata intr-un comunicat al Penitenciarului Rahova, citat de Realitatea.

Fostul premier a ajuns la penitenciar la o saptamana dupa tentativa de sinucidere. Desi timp de aproape o saptamana medicii au declarat ca starea sa este grava, marti seara acestia si-au dat acordul ca Adrian Nastase sa fie externat de la Spitalul Floreasca, pentru a fi transferat la penitenciar.

„In data de 26 iunie 2012, in Penitenciarul Spital Bucuresti Rahova a fost depus condamnatul N.A. (Adrian Nastase n.red.) in baza mandatului de executare a pedepsei, emis de Tribunalul Bucuresti – Sectia I Penala,  nr.  196 din  20.06.2012, acesta urmand sa execute o pedeapsa privativa de libertate de 2 ani inchisoare, pentru savarsirea infractiunii prevazuta de art. 13 din Legea nr. 78 / 2000 privind prevenirea, descoperirea si sanctionarea faptelor de coruptie”, se arata in comunicatul Penitenciarului Rahova.

Acolo, dupa ce i-au fost verificate, conform procedurii, identitatea, documentele de incarcerare si fisa medicala, a fost repartizat in salon conform recomandarii medicului de garda.

De asemenea, la internarea in Penitenciarul Spital Bucuresti Rahova sunt avute in vedere recomandarile medicilor specialisti care au examinat anterior condamnatul.

author avatar
Ionut Zgimbau
236 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger