AcasăNewsAdrian Nastase, audiat la Parchetul General

Adrian Nastase, audiat la Parchetul General

Nastase a venit, miercuri, la sediul Parchetului General, pentru a discuta cu procurorii. Fostul premier a fost audiat in dosarul privind acuzatia de nerespectare a regimului armelor si munitiilor.

Adrian Nastase s-a prezentat la Parchet in cursul dupa-amiezii, pentru audieri, potrivit Romania TV. Pe 27 martie, la o saptamana dupa ce a fost eliberat conditionat din penitenciar, procurorii au anuntat ca au inceput urmarirea penala pe numele lui Nastase, intr-un dosar privind nerespectare a regimului armelor si munitiilor, disjuns din cel in care se ancheteaza tentativa de sinucidere a fostului prim-ministru.

„Prin rezolutia de incepere a urmaririi penale, procurorii au retinut urmatoarea situatie de fapt: La data de 21.06.2012, s-a constatat ca invinuitul Nastase Adrian detinea fara drept, la domiciliul sau, un numar de 359 cartuse calibru 38 special, in plus fata de cantitatea de 50 bucati mentionata in permisul de port arma, respectiv 6 cartuse calibru 338 Win si 34 cartuse calibru 222 Rem, pentru care nu era autorizat sa detina”, se arata intr-un comunicat al Ministerului Public.

Anchetatorii au gasit munitia dupa ce au perchezitionat locuinta lui Nastase, dupa tentativa de sinucidere a fostului premier. In iunie anul trecut, dupa ce s-a anuntat ca a fost condamnat definitiv la doi ani de inchisoare cu executare in dosarul „Trofeul Calitatii”, Nastase a incercat sa se sinucida, impuscandu-se in gat.

74 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger