AcasăNewsAdrian Nastase, audiat in dosarul Matusa Tamara

Adrian Nastase, audiat in dosarul Matusa Tamara

(foto: nouarepublica.ro)

Adrian Nastase a fost adus in fata judecatorilor, acesta fiind audiat in cazul recursului dosarului „Matusa Tamara” si a contestatiei la „Trofeul Calitatii”.

(foto: nouarepublica.ro)

Fostul prim ministru Adrian Nastase a ajuns, luni, la Inalta Curte de Casatie si Justitie unde se judeca recursul procurorilor anticoruptie in dosarul „Matusa Tamara”.

Totodata, luni, se va judecata si contestatia depusa de catre Adrian nastase privitoare la condamnarea acestuia la doi ani de inchisoare in cadrul dosarului „Trofeul Calitatii”.

In momentul in care a sosit in fata instantei Adrian nastase, care nu era incatusat, ia salutat pe jurnalisti, fiind aplaudat de cativa simpatizanti ai acestuia.

Procurorii anticoruptie au facut contestatie in cadrul dosarului „Matusa Tamara”, dorind modificarea sentintei date de completul de trei judecatori, rspectiv de a fi achitat, alaturi de Ioan Melinescu si Ristea Priboi, deferiti justitiei pentru fapte de coruptie.

In cazul dosarului „Trofeul calitatii”, in care Adrian Nastase a fost condamnat la doi ani de inchisoare cu executare, fostul demnitar a introdus o contestatie in anulare ce vizeaza mai multe vicii procedurale ce ar fi fost comise de instantele anterioare care au judecat acest caz, informeaza realitatea.net.

author avatar
Ionut Zgimbau
257 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger