Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Adrian Nastase, apel catre pesedisti printr-o petitie online

Adrian Nastase, apel catre pesedisti printr-o petitie online

Autor:

Fostul sef al Guvernului si-a propus sa transmita un mesaj catre social-democrati si a ales sa faca acest lucru printr-un apel postat pe internet.

 

ADRIAN NASTASE FANE 11 655x500 Adrian Nastase, apel catre pesedisti printr o petitie onlinePornind, in principal, de la rezultatele slabe obtinute de PSD, mesajul lui Adrian Nastase se adreseaza “actualilor si fostilor membri ai Partidului Social Democrat, simpatizantilor acestuia, tuturor celor care impartasesc valorile social-democratiei, precum si celor care considera ca Romania are nevoie, in continuare, de un partid politic de stanga modern si puternic”.

Concret, intentia anuntata public de catre fostul lider social-democrat este de a pune umarul pentru a ajuta PSD-ul sa depaseasca etapa nefasta in care se gaseste in ultima vreme. “In fata esecului politic al PSD in alegerile pentru Parlamentul European, consideram ca este datoria noastra morala sa sprijinim principalul partid al stangii sa iasa din criza in care se afla “, se mentioneaza in textul apelului.

Nastase pune accent pe faptul ca “nu rezultatele scrutinului din 26 mai a.c. sunt cauza crizei, ci pierderea confruntarii electorale a fost consecinta inevitabila a politicilor PSD din ultimii ani”.

Petitia poate fi citita AICI.


2 comentarii to Adrian Nastase, apel catre pesedisti printr-o petitie online

  1. Zanel

    Bombonel, toti vorbeau de rosiile lui Daia in loc sa ieftineasca ceapa si sa vorbeasca de Ue.Daia.

  2. Zanel

    Pe timpul lui Bombo luai de 5 lei – 4 chile de ceapa, 2 mici o halba de bere si o eugenie si primeai rest 50 de bani. Acum trebuie sa mai pui 50 de bani sa iei un chil de ceapa neclocit.. Cam aiastai problema lor.


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 18-06-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!